top of page

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. An A&T Green Creation SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

INFORMATII PERSONALE

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin folosire siteului sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestuia. An A&T Green Creation SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului. Site-ul atcgphotostudio.com este operat de compania An A&T Green Creation SRL, CUI: 44810432 , inregistrata la Registrul Comertului J23/5289/2021,  Sediul Social: Strada Scolii, Nr. 47B, Ap. 1, Ostratu, Corbeanca.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre An A&T Green Creation SRL pentru a va confirma comenzile, pentru facturare, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.

Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt reprezentantii legali ai An A&T Green Creation SRL, agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce includ clauze de confidentialitate si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România. Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate astfel incat utilizatorii nu pot fi identificati.

An A&T Green Creation SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverul nostru.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem prin introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

PROTECTIA DATELOR DUMNEAVOASTRA

Scopul nostru, in ceea ce priveste social media, este unul educational, iar noile reguli de protectie a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, iti promitem ca siguranta datelor dumneavoastra sunt o prioritate pentru noi si ca folosim aceste date pentru unicul scop de a va oferi o experientă personalizata atat pe site-ul nostru, cat si pe platformele online pe care ne promovam produsele si serviciile (Facebook și Google).

CUM FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA

Folosim datele dumneavoastra doar daca avem acordul dumneavoastra, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Mai jos veti gasi detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:

ADRESA DE EMAIL

In cazul în care ne-ati furnizat Adresa dvs. de email, o vom folosi pentru a va trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar si fotografiile facute de An A&T Green Creation SRL

PRENUMELE ȘI NUMELE

In cazul in care ne-ati furnizat Prenumele și Numele dvs., folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primiti de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing, ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati; De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabileste participarea dvs., sau a unuia dintre angajatii dvs., la unul sau mai multe dintre workshop-urile noastre, pentru facturare.

NUMARUL DE TELEFON

In cazul in care ne-ati furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a va putea contacta rapid, in cazul in care participati la evenimentele noastre, in scopul informarii cu privire la locurile de desfasurare a acestor evenimente sau la modificarile de ultim moment in programul evenimentelor;

NUMELE COMPANIEI

In cazul in care ne-ati furnizat numele companiei pentru care lucrati, sau pe care o administrati, folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste participarea dvs., sau a unuia dintre angajații companiei, la unul sau mai multe dintre evenimentele noastre sau pentru facturare.

DATELE DE FACTURARE

In cazul in care ne-ati furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal, Seria si Numarul Cartii de Identitate), folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste participarea dvs., sau a unuia dintre angajatii dvs., la unul sau mai multe dintre evenimentele noastre;

DATELE DESPRE BROWSER/IP/DISPOZITIV

In cazul in care ati fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folositi site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca tu sa gasesiti mai usor informatiile pe care le cautati; de asemenea, pentru ca folosim o platforma e-commerce adresa de IP ne poate ajuta in eventualitatea unor cazuri de frauda, daca institutiile responsabile vor solicita aceste date;

CONCLUZIE

Am luat toate masurile tehnice pentru ca dvs. sa nu fiti obligat(a) sa ne furnizati niciun fel de date (totul e optional), dar e bine sa stiti ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu va putem anunta cu privire la serviciile noastre de care ati putea fi interesat.

PARTAJAREA DATELOR PERSONALE

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele dvs. catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces. Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui website sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România. Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

COMUNICARILE COMERCIALE SI MESAJELE DE MARKETING

In cazul in care avem acordul dvs (v-ati abonat la newsletter-ul An A&T Green Creation SRL), va vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre evenimentele pe care urmeaza sa le organizam, despre articolele nou-publicate pe acest site si despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet.

Va puteti dezabona de la newsletter in orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

  • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;

  • Prin trimiterea unui email către noi, la adresa atgreencreation@gmail.com in care sa solicitati dezabonarea.

In oricare dintre cele două situatii, ne vom asigura ca nu veti mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata in maximum 48h de la primire.

ADRESAREA UTILIZATORILOR PRIN CAMPANII SAU MESAJE DE PUBLICITATE ONLINE

Desfasuram campanii de publicitate online pentru a va informa despre produsele si serviciile pe care le oferim sau despre articolele publicate pe acest site.

In acest context folosim două retele de publicitate – Facebook si Google, precum si mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor in cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau  a intereselor – aceste informatii fiind puse la dispozitia noastra de catre retelele amintite mai sus.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vedeti pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre dvs. (de exemplu, cand vizitati sau va inscrieti pe pagina unui eveniment de pe site-ul nostru, veti fi adresat apoi, pe Facebook sau în reteaua de parteneri Google, cu reclama la evenimentul respectiv sau la alte produse/ servicii auxiliare).

INFORMATII DESPRE CARDUL DVS. DE CREDIT

An A&T Green Creation SRL nu colecteaza informatii despre cardurile de debit sau credit (numar, adresa, cod de securitate – CVV2, etc).

DREPTURILE DVS. CU PRIVRE LA COLECTAREA SI PRELUCRAREA DATELOR

Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele dvs.
Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dvs.
Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs.
Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre dvs.
Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre dvs.
Dreptul de a solicita trimiterea datelor dvs. personale catre tine sau catre un alt operator.
Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor dvs., catre organele abilitate.
Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, va rugam sa ne trimiti un email la adresa atgreencreation@gmail.com

COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului www.atcgphotostudio.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea An A&T Green Creation SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul proprietarilor drepturilor de autor a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

DESCRIEREA PRODUSELOR

Produsele, anume taxa de participare pentru pentru workshopurile An A&T Green Creation SRL, respectiv preseturile Lightroom si Photoshop comercializate pe acest website, sunt oferite dupa cum sunt prezentate si in limita stocului disponibil. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. An A&T Green Creation SRL nu poate garanta disponibilitatea produselor prezentate dar va informa cumparatorii cu privire la acest aspect. An A&T Green Creation SRL va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor, iar sumele pe care consumatorul le-a platit in contul produselor sau serviciilor indisponibile vor fi rambursate de catre An A&T Green Creation SRL in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile, in cazul in care An A&T Green Creation SRL nu poate onora comanda. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu. An A&T Green Creation SRL isi rezerva dreptul sa modifice descrierea produsului fara o notificare prealabila.

LIVRAREA PRODUSELOR

An A&T Green Creation SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor. Dupa achitarea pretului serviciilor sau produselor , anume taxa de participare pentru workshop-urile An A&T Green Creation SRL sau taxa pentru preseturile Lightroom si Photoshop, si confirmarea de plata, primiti dreptul de participare la evenimentul sau evenimentele alese iar in cazul preseturilor veti primii un e-mail care contine un link de descarcare pentru acestea. Prin lansarea unei comenzi (electronic) prin intermediul magazinului nostru online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara operatiunile (electronic sau telefonic).

O comanda este compusa din urmatoarele:

  • bunuri sau servicii regasite in oferta magazinului online mai sus mentionat

  • mentiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum si alte mentiuni speciale

  • specificatiile cumparatorului

  • Lansarea unei comenzi (electronic) nu presupune si confirmarea comenzii si a contractului.

Etapele lansarii unei comenzi sunt urmatoarele:

  • inregistrarea unei comenzi

  • plata online prin procesatorul de plati online MobilPay si confirmarea platii.

  • confirmarea unei comenzi se face dupa confirmarea platii. Aceasta confirmare se face doar de catre reprezentantii An A&T Green Creation SRL, telefonic sau electronic (prin e-mail)

  • in cazul produselor de tip software (preseturi, action-uri, template-uri) acestea vor putea fi descarcate imediat dupa confirmarea platii. Confirmare comenzii este necesara doar in cazul worksho-urilor organizate de An A&T Green Creation SRL.

Produsele aflate in oferta magazinului online se pot vinde numai in baza unei comenzi. Comanda se va procesa conform pasilor mai sus mentionati. O comanda neconfirmata nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate in baza de date.

PLATA SERVICIILOR SI PRODUSELOR

Plata produsului sau a serviciului comandat, anume taxa de participare pentru workshopurile An A&T Green Creation SRL, respectiv contravaloarea preseturilor de Lightroom si Photoshop, conform acestor Termeni si Conditii, se va efectua in avans online prin intermediul cardului bancar. Plata in avans se poate realiza si prin ordin de plata. Dovada platii trebuie trimisa catre An A&T Green Creation SRL la adresa de e-mail atgreencreation@gmail.com. Daca in termen de 7 zile de la dat plasarii comenzii nu primim dovada achitarii prin transfer bancar, comanda este anulata automat. In cazul in care plata se face online, prin intermediul cardului de credit/debit, este necesar sa completati un formular corespunzator. Daca tranzactia prin card este reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

COOKIES

Acest site foloseste cookies.

LITIGII

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

bottom of page